Regisztráció
  
0 tétel

Garancia

Az O-Soft Bt. kizárólag tiszta forrásból származó, eredeti, maximális gyártói garanciával rendelkező termékeket forgalmaz.
Élettartam, vagy 1-től 3 évig terjedő garanciát vállalunk.
(Az egyes termékek garanciális idejéről kérjük, érdeklődjön kollegáinknál.)

Egyes disztribúcióink esetében azonnali garanciális cserét biztosítunk! (GeIL, Silicon Power, ASUS hálózati eszközök, Artic Cooing, NCP, HIS, Powercolor, Belkin, Leadtek, NCP, Shiro, stb…) Amennyiben az adott termék éppen nincs raktáron, azonnal intézkedünk az új termék beszerzéséről. Csere esetén rugalmasak vagyunk, megpróbálunk minden felmerülő igényt kielégíteni.

Kiszállítás

A termék átvehető személyesen a 1031 Budapest, Torma Károly utca 14., vagy az ország egész területén az MPL segítségével eljuttatjuk Önnek. A szállítási költség 1200-Ft/csomag. A kiszállítás amennyiben van raktáron a termék, a rendelés napjától számított 24 órán belül megtörténik. A szállítás hétfőtől péntekig lehetséges, illetve szombati csömagküldés az ország nagyvárosaiban lehetséges további 350 forint felárral.

Személyes átvétel az ország több mint 200 Pick Pack Pontján

Kérhet személyes átvételt Pick Pack pontokon, Ebben az esetben a Pick Pack Pontra történő szállítási költség 990 Ft/csomag.

A Pick Pack pontok részletes listáját itt találja:
PICK PACK PONTOK

Árak

A feltüntetett árak pontosak, viszont technikai eredetű hibákból történt téves megjelenés miatt felelősséget nem vállalunk, Ha ilyen történnek, akkor a vásárlót tájékoztatjuk a pontos árról szállítás előtt, melyet módjában áll elfogadni, vagy elutasítani.

Személyes adatok

Ezen az oldalon a vásárláshoz szükséges adatokat kérjük el. Személyes adatokon értjük azokat az információkat, amellyel ön direkt módon azonosítható (családi név, keresztnév, lakcím). Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Az Üzemeltető minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén. Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott személyes adatok valódiságáért a Megrendelő felel. Amennyiben valótlan adatokat szolgáltat, vagy másvalaki személyes adatait adja meg, az érintetteknek ebből kára származhat, és polgári jogi, büntetőjogi és szabálysértési eljárást kezdeményezhetnek a felhasználó ellen! Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szállítási címet a szállítást végző cégnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy kötelességünk személyes adatait kiadni, ha ezt törvény, bírósági vagy más hatósági végzés írja elő nekünk. Az egyértelműen hamis adatokkal regisztrált felhasználókat az Ökoszolgálat Alapítvány jogosult az adatbázisból törölni, illetve kétségbevonható adatok valódiságát jogosult ellenőrizni.

Törvények és előírások

„Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról és az információs társadalmi szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény egyik garanciális előírása, hogy a tevékenység folytatását semmilyen külön, előzetes engedélyhez nem köti. Ez nem jelenti azt, hogy az egyéb előírások meglétét nem kell a vállalkozásnak igazolnia, de pusztán azért, mert a szolgáltatást online végzi, semmilyen további követelményt nem lehet vele szemben támasztani. „
  • 1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról (a továbbiakban Avtv., adatvédelmi törvény)
  • 1992. évi LXVI. törvény - a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról
  • 1995. évi CXIX. törvény - a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény)
  • 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről